• 1-moby-queen
 • Moby-King-op-het-Gooimeer
 • Moby King verlaat Almere
 • Moby King voor het eye filmmuseum
 • Tisset-Moby-Queen-Voorzaan
 • salon

Boek direct bij Tisset uw bootfeest, partyboot, boottocht, rondvaart of varend event in regio Amsterdam, Zaandam, Alkmaar, Almere, Huizen, Gooi en Vecht, Muiden, Weesp, Utrecht en IJsselmeer!

Partyschip Moby King

Onze schepen varen het hele jaar door, iedere dag en op elk gewenst tijdstip!
Al vanaf 1978 staat Partyrederij Tisset met minicruises - miniprijzen garant voor grenzeloos vaarplezier.
Rederij Tisset is bekend van feesten en partijen op de partyschepen en salonboten "Moby Dick", "Moby Queen" en "Moby King".

Onze vaartochten vinden plaats in een prachtig vaargebied naar keuze. Door de centrale ligging van de thuishaven in Noord Holland te Zaandam varen wij vlot naar diverse bestemmingen in de regio van Amsterdam, Utrecht en IJsselmeer voor een feestje op het water.

.

Lees meer

Ticketshop

Ticket

Varen, Varen over de baren!

Partyrederij Tisset biedt u diverse betaalbare mogelijkheden om een vaartocht te maken met één van haar passagiersschepen. Wij hebben tijdens Pasen en in de zomer opstaptochten voor losse inschrijvingen en kleine groepjes. Daarnaast kunnen groepen vanaf 40 passagiers voor een aantrekkelijke prijs een keuze maken uit diverse populaire "All-in" dagtochten. Het hele jaar door bieden wij u de mogelijkheid voor een miniprijs een partyschip te huren voor feesten en partijen bijvoorbeeld een familiefeest of reunie, huwelijksfeest, dagje uit op het water, bedrijfsfeest, receptie, feest of vergadering etc. Meer informatie over de diverse vaararrangementen vindt u op de onderstaande links.

 • Feest-charter 

  Ideaal voor het samenstellen van uw eigen vaarprogramma, met catering en dranken naar wens aan boord tijdens uw varende feest. 
  Doe eens wat anders dan een zaal huren op de wal!

 • Dagtochten
  dagtochten_collage

  Hieronder treft u onze kant en klare vaarprogramma's aan. Deze Moby Dagtochten kunt u boeken in groepsverband tegen een prijs "all in", waarvoor bij het boeken een minimale afname aantal passagiers en vaste vertrektijden alsmede samenstelling geldt. Eventuele aanvullingen op de catering in het dagtochtprogramma dienen direct bij boeking te worden besproken. 

 • Opstaptochten

  Hieronder treft u onze evenementenkalender met de verschillende opstaptochten aan. Overigens is het mogelijk dat er het hele jaar door nog nieuwe vaartochten en data bijkomen. Speciaal voor een bijzonder dagje weg op het water, er op uit of uitstapje voor een romantisch dagje weg.   

Schepen

schepen

Rondvaarten

rondvaarten

Feestcharter

feestcharter

Catering

catering