• salon
  • Tisset-Moby-Queen-Voorzaan
  • Moby King voor het eye filmmuseum
  • Moby King verlaat Almere
  • 1-moby-queen
  • Home
  • Uncategorised
  • Boek nu uw bootfeest, partyboot, boottocht, rondvaart of varend event in regio Amsterdam, Zaandam, Alkmaar, Almere, Huizen, Gooi en Vecht, Muiden, Weesp, Utrecht en IJsselmeer bij Partyrederij Tisset!

Boek nu uw bootfeest, partyboot, boottocht, rondvaart of varend event in regio Amsterdam, Zaandam, Alkmaar, Almere, Huizen, Gooi en Vecht, Muiden, Weesp, Utrecht en IJsselmeer bij Partyrederij Tisset!

Partyschip Moby King

Onze schepen varen het hele jaar door, iedere dag en op elk gewenst tijdstip!
Al vanaf 1978 staat Partyrederij Tisset met minicruises - miniprijzen garant voor grenzeloos vaarplezier.
Rederij Tisset is bekend van feesten en partijen op de partyschepen en salonboten "Moby Dick", "Moby Queen" en "Moby King".

Onze vaartochten vinden plaats in een prachtig vaargebied naar keuze. Door de centrale ligging van de thuishaven in Noord Holland te Zaandam varen wij vlot naar diverse bestemmingen in de regio van Amsterdam, Utrecht en IJsselmeer voor een feestje op het water.

.

Vanuit Almere Haven en Huizen vertrekt u ideaal voor een boottocht over Gooimeer en IJmeer tijdens een rondvaart naar bijv. Pampus en het Muiderslot bij Muiden en tegenover IJburg of wellicht spreken de landelijke rivier de Eem en Eemmeer u aan. Vanuit Weesp zijn de rondvaarten over de rivier de Vecht en naar ’t IJ, het centrum van Amsterdam, altijd een succes. Voor een bootreis vanuit Zaandam en Amsterdam zijn veel aantrekkelijke vaarroutes mogelijk. Onze Moby Party Vloot bestaat uit robuuste passagiersschepen, afkomstig van de Waddenzee, wat een comfortabele boottocht garandeert ook bij minder goed weer op het IJsselmeer en Markermeer! Uiteraard kunt u vanuit elk gewenste plaats aan het Markermeer vertrekken zoals bijv. een rondvaart vanuit Muiden, Volendam, Spakenburg, Lelystad, Enkhuizen of Hoorn.

Voor een exclusieve vaartocht op partyschip Moby Queen of Moby King volgens uw vaartijden en cateringprogramma meer informatie bij feestcharters. Bij onze partyboot verhuur zijn al uw wensen bespreekbaar voor zowel grote als kleine gezelschappen!

Voor groepen die een dagje uit willen, heeft de rederij aantrekkelijke "All in" dagtochten samengesteld. Of het nu gaat om "Reisje langs de Vecht" of "Voor Pampus liggen",de combinatie van uitstekende cruisefaciliteiten (zelfs voor rolstoelen prima toegankelijk), ruime partyschepen met overdekte panoramasalons en grote zonnedekken, zalig vers eten voor een miniprijs en professionele medewerkers resulteert in een extra gezellige vaartocht.

Moby Queen op de Voorzaan knip web

Schepen

schepen

Rondvaarten

rondvaarten

Feestcharter

feestcharter

Catering

catering