• Tisset-Moby-Queen-Voorzaan
  • 1-moby-queen
  • Moby King voor het eye filmmuseum
  • Moby King verlaat Almere
  • salon

Uw feestboot voor een miniprijs!

De variatie van onze Moby Vloot waarborgt een plezierige minicruise voor kleine en grote gezelschappen. U kunt al een privécharter voor uw gelegenheid boeken vanaf 2 vaaruren. Het in- en ontschepen van uw passagiers gaat niet ten koste van uw vaarprogramma; want zowel voor als na de minicruise stellen wij u gratis een half uur afgemeerd ter beschikking.
Vaarprijzen / boothuur   Moby Queen en Moby King  Op maandag t/m woensdag: Donderdag t/m zondag/feestdag: Langer varen:  Opstap/vertrek
1e 2 uur varen Moby Queen € 450,00 € 550,00 € 195,00 p.u.  zie routes/n.o.t.k.
1e 2 uur varen Moby King € 550,00 € 650,00 € 275,00 p.u.  zie routes/n.o.t.k.
+ éénmalige passagierstoeslag (schoonmaak/horecatoeslag/WA-verzekeringen P&I Lloyd’s) € 2,50 p.p.

Volgens bovenstaand tarieftabel bent u vrij in het bepalen van de gewenste route en tijdstip van vertrek.  Bij de minicruise is de bemanning en brandstofkosten inbegrepen. Let op, als u vergelijkt! Alle genoemde prijzen in deze website van Tisset zijn inclusief BTW!!

Van huwelijksfeest, bruiloftsfeest, receptie, vergadering, verjaardagsfeest, seniorendag tot partycuise als dj-boot, discoboot en special events, u zegt het maar, wij varen uit, dag en nacht! Op basis van bovenstaande tabel stellen wij eenvoudig het tarief van uw "eigen" boot vast. Ook zalenverhuur op en aan het water (afgemeerde feestlocatie) is te boeken, informeer gerust hiernaar.        

Pro Secco met Petit Four

Wie vaart over de woelige baren krijgt trek, nietwaar? Partyrederij Tisset staat bekend om de voortreffelijke kombuis aan boord van haar passagiersschepen. Een belangrijk onderdeel van alle gelegenheden is het eten en drinken, de catering. Met heel veel zorg bereidt onze enthousiaste koksbrigade het gevarieerde catering aanbod, onder het motto zalig vers eten voor een betaalbare prijs. Wilt u zelf food cateren aan boord? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Graag zijn wij bereid u te adviseren in het samenstellen van het gewenste cateringprogramma. 

Klaar voor een drankje.

En we nemen er nog een! Onze drankprijzen zullen u verrrassen. Het boeken van een feestboot mag volgens ons niet van de prijs van een een borreltje afhangen. Wilt u tijdens uw feestcharter of partycruise op de Moby partyvloot vrij drinken voor een vaste prijs? Ook dat kan! Gedurende uw Moby Party Cruise vanaf 2 uur varen kan u voor € 13,50 p.p. vrij drinken alle dranken. Bij verlenging van de minicruise, kost elk extra uur vrij drinken € 5,50 p.p. De binnenlandse sortering "Hollandse" bar vrij drinken voor de 1e 2 uur varen kost € 11,50 p.p. en de verlenging € 4,00 p.p. per vaaruur.

Floating Drive-in show

Wanneer u naast cd's live-muziek wenst, kunnen wij u in contact brengen met gerenommeerde artiesten. Mps. Moby Queen beschikt over een vaste discotheek installatie waar gebruik van mag worden gemaakt. Daarnaast zijn aanvullende themafeesten bespreekbaar, voor een extra tintje op uw feest.

Wellicht spreken de kant en klare dagtocht-programma’s u aan. Moby dagtochten kunt u al boeken in groepsverband vanaf 40 passagiers tegen een aantrekkelijke  “All-in” prijs. Wel staan de vertrektijden en het programma vast. Eventuele aanvullingen op de catering in het dagtochtprogramma dienen direct bij boeking te worden besproken.   

Wij zijn graag bereid u (gratis) advies te geven voor het maken van het door u gewenste programma en deze nader te specificeren! Voor meer info klik hier of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schepen

schepen

Rondvaarten

rondvaarten

Feestcharter

feestcharter

Catering

catering