Visgerechten
Vers van het mes gesneden gerookte zalm
met mierikswortel-roomsaus
Gerookte Sonsbeek forelfilets
met romige dillesaus
Zweedse haringsilds
uit Stockholm geïmporteerd, in zachte lichtzoete kerriesaus
Vleesgerechten
Gerookte ham
uit het Ardense woud geserveerd vanaf de plank met gemarineerde uitjes
Malse rosbief
gevuld met bovengronds geteelde groene asperges
Varkensrib
door onze chef gevuld met pruimen, appel en noten, zacht gekruid met kaneel, welke voor de verrassende smaak zorgt
Salades
Athenasalade
met de beroemde fetakaas,
tomaat en ui
Rode zalmsalade
feestelijk opgemaakt
Icebergsla
met diverse vruchten en pittig gekruide frambozendressing
Warme gerechten
Runderbiefstukjes
met rode wijnsaus waarin diverse bospaddestoelen en lente-uitjes zijn verwerkt
Beenham “a l’orange ”
gebraiseerde ham, samen met de honing-rozemarijnsaus een traktatie
Texels lamsvlees
in karaktervolle saffraansaus