De prijzen in Moby's menu gids online' zijn per persoon en inclusief BTW. Voor de buffetten geldt een minimale afname van 30 personen, tenzij anders staat aangegeven. Voor de menu's en de diners geldt een minimale afname van 40 personen, met uitzondering van het kindermenu.

Partyrederij Tisset biedt u diverse mogelijkheden om een rondvaart te maken met één van onze partyboten. Wij hebben dagtochten, opstaptochten en bovendien bieden wij u de mogelijkheid om een partyschip te huren voor uw bruiloft, feest of vergadering. Meer informatie over de diverse rondvaartmogelijkheden vindt u op de onderstaande links.

Hieronder treft u onze kant en klare vaarprogramma's aan. Deze Moby Dagtochten kunt u boeken in groepsverband tegen een prijs "all in", waarvoor bij het boeken een minimale afname aantal passagiers en vaste vertrektijden alsmede samenstelling geldt. Eventuele aanvullingen op de catering in het dagtochtprogramma dienen direct bij boeking te worden besproken. Vanwege de bezettinggraad en logistiek kan het mogelijk zijn dat de rederij kleinere groepen bij een gelijk(tijdig) programma, rondvaart op een (groter) schip.

Wij zijn graag bereid u advies te geven voor het maken van het door u gewenste programma en deze nader te specificeren.

NB: Uiteraard is het mogelijk om onderstaande programma's, tegen een scherpe meerprijs, uit te breiden met een ochtend-, middag of avondprogramma. Hierover willen wij u graag adviseren.

Partyrederij Tisset

Correspondentieadres:
Rederij Tisset B.V.
Lindenlaan 122
1815 HJ Alkmaar

K.v.K.: 39049901

Bezoek/bezichtiging Moby Queen of Moby King:

Na telefonische afspraak:
Bel 072-507 1225

Direct doorgaan naar: