• 1-moby-queen
  • Moby King verlaat Almere
  • salon
  • Tisset-Moby-Queen-Voorzaan
  • Moby King voor het eye filmmuseum

Party Rederij Tisset vaart met fraaie traditionele en origineel gelijnde Hollandse passagiersschepen, waarvan de kiel in de zestiger jaren op befaamde Nederlandse werven is gelegd, met een rijke historie op de Waddenzee tussen het vaste land en de eilanden Schiermonnikoog en Ameland. Zo hoeft u zich niet druk te maken of de schepen wel stabiel zijn op het grote water.

Moby Queen, robuust en gracieus!

Samen met de Moby King vormt de Moby Queen het Moby echtpaar binnen de vloot van rederij Tisset. De Moby Queen lijkt ondanks zijn geringere formaat qua lijnenspel en bouw als twee druppels water op de Moby King. Mps. Moby Queen is ideaal voor de kleinere en middelgrote gezelschappen en wordt veel ingezet voor groepsdagtochten en opstaptochten. Maar deze partyboot is ook uitermate geschikt voor intieme familiefeesten, huwelijksfeesten en recepties, Wilt u met uw bedrijf eens iets anders dan het geijkte bedrijfsuitje, onze partyschepen zijn ook zeer geschikt als dj-boat, discoboot of themafeestboot. Mps. Moby Queen heeft 3 dekken. In de "buik" van ons partyschip, achter de patrijspoorten, bevindt zich een compleet uitgeruste kombuis, een extra buffetruime met bar en discotheek. welke regelmatig tot drive-in show wordt omgetoverd.

Moby Queen te Weesp

.

Lees meer over Moby Queen

Moby King, stoer en krachtig!

Het grootste partyschip, salonschip uit de Moby Vloot draagt de naam Moby King. Mps. Moby King wordt veel ingezet voor groepsdagtochten en evenementen. Maar ook bedrijven huren het graag voor een origineel bedrijfsfeest, vergaderingen, recepties, bedrijfspresentaties, zalenverhuur voor drijvende expositie en als dj-boat of partyboot. Dit indrukwekkende en welhaast majestueuze schip is het vlaggenschip van de Moby Vloot. Mps. Moby King is 50 meter lang, 9 meter breed en met haar capaciteit van maximaal 600 passagiers (alle salons en buitendekken meegerekend) is het schip uitstekend te gebruiken voor de grotere groepen van meer dan 100 passagiers.

moby king t.h.v. zilverstrand

.

Lees meer over Moby King

Schepen

schepen

Rondvaarten

rondvaarten

Feestcharter

feestcharter

Catering

catering