• Tisset-Moby-Queen-Voorzaan
  • Moby King voor het eye filmmuseum
  • 1-moby-queen
  • Moby King verlaat Almere
  • salon

Moby Queen, robuust en gracieus!

Samen met de Moby King vormt de Moby Queen het Moby echtpaar binnen de vloot van rederij Tisset. De Moby Queen lijkt ondanks zijn geringere formaat qua lijnenspel en bouw als twee druppels water op de Moby King. Mps. Moby Queen is ideaal voor de kleinere en middelgrote gezelschappen en wordt veel ingezet voor groepsdagtochten en opstaptochten. Maar deze partyboot is ook uitermate geschikt voor intieme familiefeesten, huwelijksfeesten en recepties, Wilt u met uw bedrijf eens iets anders dan het geijkte bedrijfsuitje, onze partyschepen zijn ook zeer geschikt als dj-boat, discoboot of themafeestboot. Mps. Moby Queen heeft 3 dekken. In de "buik" van ons partyschip, achter de patrijspoorten, bevindt zich een compleet uitgeruste kombuis, een extra buffetruime met bar en discotheek. welke regelmatig tot drive-in show wordt omgetoverd.

Moby Queen te Weesp

.

Het panorama salondek, welke naar gelang de groepsgrootte als restaurant flexibel kan worden ingericht, kan zittend plaats bieden aan ca. 125 gasten en wordt al geboekt vanaf 20 passagiers. Ook heeft u de beschikking over een bar en buffet op het panoramadek. Deze salon loopt over in een open zonnedek aan de achterzijde, waar menig barbecue wordt gehouden.

Moby Queen bij Vreeland bew

Panoramasalon Moby Queen

Ook hier op het bovendek een prachtig ruim gelijkvloers zonneterras met rondom vrij uitzicht. Bij mooi weer kan iedereen dus naar buiten om te genieten van het uitzicht en het schouwspel wat aan u voorbij trekt. Het schip is rolstoeltoegankelijk, drempelvrij met aangepast toilet en zoveel mogelijk ingericht voor comfortabel vervoer van invaliden in rolstoelen binnen uw gezelschap.

Moby Queen Groene Wig

Bezichtiging schepen altijd mogelijk, ook 's avonds en in het weekend , wel graag na telefonische afspraak in verband met vaarprogramma's

 

 

Schepen

schepen

Rondvaarten

rondvaarten

Feestcharter

feestcharter

Catering

catering