Rondvaart Amsterdam / Zaandam voor groepen - "Voor Pampus liggen"

Dagje uit "Voor Pampus liggen" moet je een keer ervaren! Dat kan comfortabel en inclusief catering, dus compleet verzorgd vanuit Amsterdam of Zaandam voor een scherpe "All-in" prijs.

Programma/vaartijden:

10.00 uur: Vertrek.

U stapt rond 10.00 uur aan boord van één van onze Moby partyschepen. De kapitein met zijn bemanning verwelkomt u met koffie of thee (tweede kop gratis) en vers banketbakkersgebak en zet koers over 't IJ naar de Oranjesluizen om te schutten naar het Buiten IJ. Na de sluis wordt onder de Schellingwouderbrug doorgevaren. Voorbij Nieuwendam en IJburg komt na het passeren van de vuurtoren het fort eiland Pampus midden in het IJmeer voor de kust van Muiden en Muiderberg al gauw in beeld.

Ca. 11.15 uur entree en rondleiding Pampus (is inclusief)

Aankomst op Pampus, centraal gelegen in het IJmeer. Dit beroemde en mysterieuze forteiland, dat eens werd gebouwd als militair fort te dienen, heeft al een roemruchte geschiedenis achter de rug. In de eerste wereldoorlog werd het zo strategisch gelegen fort daadwerkelijk gebruikt als militaire basis. Nadat u voet aan wal heeft gezet, wordt onder leiding van de deskundige gidsen vanuit de expositieruimte begonnen met de zwerftocht door de onderaardse gewelven van Pampus. Deze toch leidt door donkere gangen en ruimtes, zoals de keuken, de telegraafkamer, het hospitaal, de kruitkamers en de enorme geschutkoepels. Met een beetje fantasie komt het fort tot leven en maakt u mee hoe het was, om als militair eenzaam op Pampus gelegen te zijn.

12.45 uur

Tijdens de terugvaart wordt het uitgebreide Captains lunchbuffet inclusief onbeperkt koffie/thee en (karne)melk gepresenteerd terwijl u geniet van het uitzicht.  

Ca. 14.00 uur Ontscheping/einde programma. 

Prijs: € 62,50 p.p. 

(Let op! Al te boeken vanaf 40 passagiers)

Middagsuggestie 1: Verlenging met 2 uur extra varen  14.00 – 16.00 uur 

Het programma kan op verzoek worden uitgebreid met een “rondje” KNSM eilanden aan ’t IJ te Amsterdam. Tijdens de tocht varen we u langs IJburg, Nieuwendam en Schellingwoude door de Oranjesluizen naar het centrum van Amsterdam en Zeeburg. U zult versteld staan van de bijzondere architectuur. Tijdens de afwisselende rondvaart wordt u getrakteerd op een barconsumptie naar keuze en een warm borrelgarnituur voor de hartige trek.
Meerprijs € 19,50 p.p.

Middagsuggestie 2: Verlenging 14.00-16.00 uur: Bezoek Muiderslot inclusief entree en rondleiding.

Na de rondvaart tijdens het lunchbuffet over het IJmeer meert de boot af aan de steiger dietoegang geeft aan de tuinen bij het in 1280 door Floris V gestichte Muiderslot aan de monding van de rivier de Vecht. In het door P.C. Hooft bekend geworden slot verzorgt een gids de groepsrondleiding door de fraai ingerichte zalen en kamers.
 
Meerprijs € 24,50 p.p.
Het forteiland Pampus
Muiderslot vanaf Moby Queen

Partyrederij Tisset

Correspondentieadres:
Rederij Tisset B.V.
Lindenlaan 122
1815 HJ Alkmaar

K.v.K.: 39049901

Bezoek/bezichtiging Moby Queen of Moby King:

Na telefonische afspraak:
Bel 072-507 1225

Direct doorgaan naar: