• 1-moby-queen
  • Moby-King-op-het-Gooimeer
  • Moby King verlaat Almere
  • Moby King voor het eye filmmuseum
  • Tisset-Moby-Queen-Voorzaan
  • salon

Rederij Tisset kiest nieuwe koers!

De “Open” rondvaarten over de Vecht zijn gestaakt en nieuwe rondvaarten op de Zaan worden opgestart met Moby King en Moby Queen.

Ons partyschip Moby Queen heeft afgelopen zondag 30 augustus 2015 voor het laatst de open rondvaart voor individuele inschrijvingen en opstappers over de romantische Vecht gevaren vanuit Weesp. (Feesten en Partijen over de Vecht blijven gewoon te boeken vanuit Weesp. Zie hiervoor onze feestcharters.) Onze rederij gaat haar vaargebied uitbreiden door nieuwe vaartochten te organiseren over de Zaan, de Noordhollandse rivier die zo veel toeristische aantrekkingskracht en historie biedt. De vaarverbinding tussen Zaandam en Alkmaar past in de nieuwe koers voor de vloot met een thuishaven centraal gelegen op de Voorzaan.

Tisset heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om toertochten, verzorging, organisatie, afwisseling en gezelligheid. Een kennismaking met een van de Moby schepen moet voor u een aangename verrassing zijn. Daar zijn wij altijd mee bezig. U kunt vertrouwen op een goed toeristisch product. Sinds de jaren 80 varen wij al vanuit Weesp over de Vecht en hebben sindsdien Weesp als de “varende gids van Weesp”  op de kaart gezet als Vechtstad, als toeristisch middelpunt in een aantrekkelijke omgeving. Dat gaan wij nu doen op de Zaan, waar veel belangstelling is voor onze initiatieven.

Rederij Tisset heeft de afgelopen tijd goede contacten opgedaan aan de Zaan, van Zaandam tot in Alkmaar toe. Toen wij onze plannen kort geleden gingen ontvouwen kregen wij alleen maar enthousiaste reacties. "Een regelmatige vaarverbinding met Alkmaar met zijn kaasmarkt, daar is behoefte aan. Een tocht, die voert langs de Zaanse Schans met zijn prachtige molens en antieke huizen uit de negentiende eeuw, zal een groot publiek in vervoering brengen”.

U kunt ook diverse music-cruises verwachten, zoals “Jazz op de Zaan” en een of meer historische concerten door  Neêrlands oudste dansorkest The Ramblers, dat volgend jaar 90 jaar bestaat. Dat kan allemaal op de grote broer van de Moby Queen, het uit meerdere dekken bestaande partyschip van Tisset, de Moby King. Een reisje over de Zaan is natuurlijk ook een mooie gelegenheid voor feesten en partijen, zoals trouwerijen, jubilea, netwerkbijeenkomsten met nét iets meer grandeur.

Schepen

schepen

Rondvaarten

rondvaarten

Feestcharter

feestcharter

Catering

catering